SADAT
مدير انجمن
.gif)
عضو شده در: 18 آبان 1384

امتياز: 22367
|
تاریخ: دوشنبه 26 فروردین 1387 - 03:23 عنوان: زهرا محمّدی (حافظ كلّ قرآن كریم ) |
|
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اينجانب زهرا محمّدی ، فرزند علی محمّد ، متولّد 1367 ، ساكن تهران، در سنّ 12 سالگی در آستان مقدّس حضرت عبدالعظیم علیه السّلام زیرنظر استاد ارجمند سركارخانم علائی شروع به حفظ قرآن كرده و در مدّت 10 ماه به لطف و عنایت الهی موفّق به حفظ كلّ قرآن كریم شدم . و بعد در مدّت 2 سال به تثبیت قرآن مشغول بودم . و در امر تثبیت نيز از محضر استاد علایی بهره مند شدم . در كنار تثبیت قرآن به حفظ بعضی از دعاهای مشهور مفاتيح الجنان به همراه معنی و تا حدّی تفسیر آن ها و نيز مفاهيم قرآنی مشغول بودم .
در 15 تيرماه سال 1379 زمانی كه موفّق به حضور در كلاس درس استاد علایی شدم ، قرآن آموزان حدود هشت جزء را حفظ بودند و من به اصرار خواهرم (كه ايشان نيز حافظ كلّ قرآن هستند) اجازه حضور در كلاس را پيدا كردم .
در ابتدا انگيزه خاصّی برای حفظ قرآن نداشتم و خيلی هم با علاقه وارد كلاس درس نمی شدم . ولی بتدریج نور آيات الهی و تشويق های استاد عزيزم در من اثر كرد و با اينكه 8 جزء از ديگر افراد كلاس عقب تر بودم زودتر از تمامی آن ها حفظ قرآن را به اتمام رساندم . در تابستان سال 82 خدمت استاد فاطميان رسيده و در آزمون حفظ كلّ موفّق شدم . همچنين در مسابقات متعددی شركت كرده و رتبه هايی را كسب كرده ام . و يكی از بهترين خاطرات من اين است كه با شركت در يكی از مسابقات و كسب رتبه برتر به لطف خدا، جايزه سفر به سوريه و عتبات عاليات را از دست رئيس جمهور جناب آقای احمدی نژاد دريافت كردم .
هم اكنون نيز در فرهنگسرای بهمن مشغول به آموزش حفظ به گروه سنّی خردسالان مي باشم و در واقع تمام اين موفّقيّت ها را در ابتدا مديون لطف و عنايت حق تعالی و بعد زحمات استاد عزيز و ارجمندم سركارخانم علايی و پدر و مادر عزيزم می دانم .
*منبع
abdulazim.com _________________ و سیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون |
|