| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
Maryamossadat_58
كاربر سايت
.gif)
عضو شده در: 3 مرداد 1387
امتياز: 490
|
تاریخ: دوشنبه 21 مرداد 1387 - 03:15 عنوان: |
|
|
ما توی کلاس مهد قران مربی مون تجربه ای در زمینه حفظ نداشت و فقط میگفت هرچقدر دوست دارید حفظ کنید من ازتون می پرسم. برای همین سوالات من شاید عجیب به نظر برسه. ولی از وقتی که شما فرمودید موقع دوره باید قرآن بسته باشه من اصلا با یک شور و شوق جدید دوره میکنم. ظاهرا قبلا که نگاه میکردم به قرآن ذهنم تلاشی انجام نمی داده و برای همین دوره خسته کننده بوده.
الان یک کاغذ میگذارم روی قسمت هایی که هنوز بهش نرسیدم و دوره میکنم . هرسطری را که می خونم یک نگاه می اندازم ببینم درست خوندم یا نه و این خیلی داره به من کمک می کنه.
از وقتی هم که متوجه شدم دوره من خیلی کم بوده در قبل از این توفیقم برای دوره بیشتر شده و همه اینها را مدیون راهنمایی سایت جامعه القرآن هستم.
امروز یک مطلب جدید به ذهنم رسید و اون اینکه شاید لازم نباشه هر صفحه را دو بار بخونم و بار دوم در ذهنم مرور کنم تا احیانا اگر اشتباهی وجود داشته تصحیح بشه.
در واقع جواب یکی از سوالام را پیدا کردم.
از راهنمایی های سایت بسیار متشکرم. |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
taba
مدیر سایت

عضو شده در: 9 شهریور 1384

امتياز: -1072
|
تاریخ: چهارشنبه 23 مرداد 1387 - 00:03 عنوان: |
|
|
اشکالی ندارد.
معمولا حفاظ این برنامه را دارند که برای اینکه فشار زیادی را تحمل نکنند ، جزء های قوی و ضعیف را با هم دوره می کنند .
این نکته مهم است که این برنامه باید کوتاه مدت باشد مثلا 6 ماهه ، چرا که ممکن است ترتیب جزء ها و سوره ها در ذهن شما به هم بریزد، پس بعد از یک دوره شش ماه دوباره به ترتیب ، سوره ها و اجزاء دوره کنید . _________________ هميشه در پناه قرآن محفوظ باشيد
http://nasimevahy.com |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Maryamossadat_58
كاربر سايت
.gif)
|
تاریخ: شنبه 26 مرداد 1387 - 06:50 عنوان: |
|
|
اخیرا یک عده از دانشکده علوم حدیث اومدند و یک ساعتی را گذاشتن و از من و یک عده دیگه قرآن می پرسن.
از وقتی سایت جامعه القران من را برای دوره راهنمایی کرده و من هم روش جدید و کاربردی را شروع کردم -خداوند هم کمک کرده و یکی ازآرزوهای دیرینه ای که داشتم مبنی بر اینکه یکه جایی باشه قرآن جواب بدم-برآورده شد. جالب اینه که به طور اتفاقی من این اساتید را پیدا کردم که وقت دارن میگذارن برای من و یک عده دیگه.
همه اینها را مدیون راهنمایی های سایت شما هستم.
بسیار متشکرم. |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
joje
كاربر سايت

عضو شده در: 19 فروردین 1387
امتياز: 465
|
تاریخ: یکشنبه 3 شهریور 1387 - 00:17 عنوان: |
|
|
مریم السادات یه سوال دارم
من امسال قراره برای اولین سال تو مسابقات حفظ کل سمپاد شرکت کنم
می شه ازتون بخوام توضیح بدید چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
[وضعيت كاربر:آفلاین] |
|
Maryamossadat_58
كاربر سايت
.gif)
|
تاریخ: شنبه 9 شهریور 1387 - 23:24 عنوان: |
|
|
سلام
اون موفع که ما بودیم سال 77 و 76 بود.
چند مدل حفظ هست معمولی و ویژه
بعد سوال کردن و اونایی که بهتر جواب دادن رتبه آوردن.
من اون موقع اول شده بودم تو حفظ ویژه
ولی اعلام نکردن اصلا برنده معرفی نکردن
همین شد و بعد یک سال تو مجله سمپاد گفتن اول شده
یک نفر به این اسم
همین شد و من هم دیگه هیچ مسابقه قرآنی شرکت نکردم.
یعنی هروقت اومدم شرکت کنم یا سرما خوردم یا امتحان داشتم
بعد دکتر اژه ای جوایز رااوردن دادن
در ضمن به همه هم هر دفعه کلی جایزه می دادن
بعد اون موقع ما رو بردن تو پژوهشکده تهران
حسابی از لحاظ غدا و اینا خوش گذشت
خاطراتش به یاد ماندنی هست |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Maryamossadat_58
كاربر سايت
.gif)
|
تاریخ: دوشنبه 11 شهریور 1387 - 19:52 عنوان: |
|
|
یک سوال دیگه هم برام پیش اومده. در این کلاس سوال از محفوظات که به صورت اینترنتی هست برنامه به این صورت هست که مثلا الان که جزو چهار هستیم از اول جزو چهار روزی دو صفحه مرور میکنیم و هر روز از اول جزو چهار را هم دو باره دوره میکنیم تا برسیم به جزئ ششم و دیگه از جزئ هفتم که شروع کردیم به روزی دو صفحه کار را از اول شروع میکنیم و فقط صفحات مربوط به جزئ هفتم را که در روزهای قبل خوانده ایم به علاوه دو صفحه مربوط به همان روز را تکرار میکنیم. به علاوه هر روز یک جزئ مستقل را هم دوره میکنیم که این جزئ مستقل مربوط به جزئ هایی هست که تا الان دوره شده اند.
مشکل این روش این هست که یک حافظ بیشتر وقتش را برای یک قسمت خاصی میگذاره و ممکنه قسمت هایی که هنوز به دوره اونها نرسیده خللی در حفظشون ایجاد بشه.
خوبی این روش هم در تثبیت بالایی هست که ایجاد میکنه.
می خواستم اگه ممکن هست من را در مورد این روش راهنمایی کنید. |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|