SADAT
مدير انجمن
.gif)
عضو شده در: 18 آبان 1384

امتياز: 22367
|
تاریخ: دوشنبه 19 دی 1384 - 21:56 عنوان: توسل و تلاش |
|
|
بسم الله الرحمن الرحیم
توسل و تلاش
آقاي ميرسيدمحمد بهبهاني (ره) كه از علماء عصر حاضر است بدو واسطه نقل ميكند از يكي از شاگردان شيخ انصاري ـ رضوان الله تعالي عليه ـ كه او گفت:
چون مقدمات علوم و دروس حوزه را به اتمام رساندم براي تكميل تحصيلات به نجف اشرف رفتم و در مجلس شيخ (ره) حاضر شدم، از مطالب و بحثهاي ايشان هيچ نميفهميدم، خيلي از اين وضع متأثر شدم تا جائي كه مشغول انجام عبادات و خواندن دعاهاي گوناگوني شدم و تلاشم نسبت به كارم بيشتر شد.
خلاصه متوسل به اميرالمؤمنين ـ عليه السلام ـ شدم، شبي در خواب حضور حضرت رسيدم و ايشان بسم الله الرحمن الرحيم را در گوش من قرائت نمود، صبح وقتي كه به درس رفتم، درس را ميفهميدم كمكم پيشرفت كرده پس از چندي روزي بجائي رسيدم كه در آن مجلس به استاد اشكال ميكردم و سخن ميگفتم.
روزي اشكالي به درس استاد كردم و روي نظر خود تكيه داشتم، پس از پايان درس به حضور استاد رفتم، شيخ آهسته در گوشم فرمود: آن كسي كه بسم الله الرحمن الرحيم را در گوشت خواند تا پايان سوره حمد در گوش من قرائت فرمود.[1]
كنايه از اينكه اثر بسم الله الرحمن الرحيم كه از دهان اميرالمؤمنين ـ عليه السلام ـ با تو چنين كرده براي من ايشان تمام سوره حمد را نيز قرائت كرده، خلاصه من بيشتر از تو ميدانم.
اين ثمره توسل و توجه به اهلبيت ـ عليهم السلام ـ است.
تذكر مهم:
در اينجا لازم است به اين نكته توجه شما را جلب نمايم و آن اينكه اگر بتوانيد از قبور ائمه ـ عليهم السلام ـ يا امامزادگان ـ عليهم السلام ـ و يا علماء بزرگوار و يا مؤمنين براي توسلات بهره جوئيد كه از خانه و مدرسه و... مفيدتر و مؤثرتر خواهد بود.
حتي در حد توان از مساجد و مراكز برگزاري نمازهاي جمعه و جماعات و تكيهها، هيئتها و حسينيههاي محل براي توسلات بهره جوئيد.
در دعاهائي كه در ايام يا شبهاي هفته[2] برگزار ميگردد براي توسلات خود سود بجوئيد كه پربهرهتر خواهد بود.
آري در اماكن نمازهاي جمعه و جماعت رحمت خدا نازل ميگردد در اين مواقع رابطه خود را با خدا و معصومين ـ عليهم السلام ـ مستحكم كنيد.
براي جلب توجه ائمه ـ عليهم السلام ـ و اولياء الهي و نيز سرازير شدن رحمت الهي برخي از اعمال نيك و ارزشمند خود را هديه به روح آنان نمائيد و از آنان كمك بخواهيد.
در مراسم عزاداري و سوگواري اهلالبيت ـ عليهم السلام ـ در حد توان همكاري كنيد و نيز در مراسم ولادتها و ايام سرور آنان سعي كنيد به طريقي خود را سهيم كنيد اگرچه مجلس مربوط به ديگران است و خود توانائي تشكيل آنگونه مجالس را نداريد ولي به طريقي خود را در آن امور سهيم نمائيد.
--------------------------------------------------------------------------------
[1] . مأخذ 18، جلد 4، ص 93.
[2] . دعاهاي كميل، توسل، ندبه، سمات، و زيارات عاشورا، جامعه و...
*منبع
کتاب حفظ و تقویت حافظه _________________ و سیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون |
|