Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی
جامعه القرآن الكريم: انجمنهای گفتگو

جامعه القرآن الكريم :: مشاهده موضوع - توسل و تلاش
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست جامعه القرآن الكريم » تقويت حافظه

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   
توسل و تلاش
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
SADAT
مدير انجمن

عضو شده در: 18 آبان 1384
iran.gif

امتياز: 22367

پستتاریخ: دوشنبه 19 دی 1384 - 21:56    عنوان: توسل و تلاش پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

بسم الله الرحمن الرحیم

توسل و تلاش

آقاي ميرسيدمحمد بهبهاني (ره) كه از علماء عصر حاضر است بدو واسطه نقل مي‎كند از يكي از شاگردان شيخ انصاري ـ رضوان الله تعالي عليه ـ كه او گفت:
چون مقدمات علوم و دروس حوزه را به اتمام رساندم براي تكميل تحصيلات به نجف اشرف رفتم و در مجلس شيخ (ره) حاضر شدم، از مطالب و بحثهاي ايشان هيچ نمي‎فهميدم، خيلي از اين وضع متأثر شدم تا جائي كه مشغول انجام عبادات و خواندن دعاهاي گوناگوني شدم و تلاشم نسبت به كارم بيشتر شد.
خلاصه متوسل به اميرالمؤمنين ـ عليه السلام ـ شدم، شبي در خواب حضور حضرت رسيدم و ايشان بسم الله الرحمن الرحيم را در گوش من قرائت نمود، صبح وقتي كه به درس رفتم، درس را مي‎فهميدم كم‎كم پيشرفت كرده پس از چندي روزي بجائي رسيدم كه در آن مجلس به استاد اشكال مي‎كردم و سخن مي‎گفتم.
روزي اشكالي به درس استاد كردم و روي نظر خود تكيه داشتم، پس از پايان درس به حضور استاد رفتم، شيخ آهسته در گوشم فرمود: آن كسي كه بسم الله الرحمن الرحيم را در گوشت خواند تا پايان سوره حمد در گوش من قرائت فرمود.[1]
كنايه از اينكه اثر بسم الله الرحمن الرحيم كه از دهان اميرالمؤمنين ـ عليه السلام ـ با تو چنين كرده براي من ايشان تمام سوره حمد را نيز قرائت كرده، خلاصه من بيشتر از تو مي‎دانم.
اين ثمره توسل و توجه به اهل‎بيت ـ عليهم السلام ـ است.
تذكر مهم:
در اينجا لازم است به اين نكته توجه شما را جلب نمايم و آن اينكه اگر بتوانيد از قبور ائمه ـ عليهم السلام ـ يا امام‎زادگان ـ عليهم السلام ـ و يا علماء بزرگوار و يا مؤمنين براي توسلات بهره‎ جوئيد كه از خانه و مدرسه و... مفيدتر و مؤثرتر خواهد بود.
حتي در حد توان از مساجد و مراكز برگزاري نمازهاي جمعه و جماعات و تكيه‎ها، هيئتها و حسينيه‎هاي محل براي توسلات بهره جوئيد.
در دعاهائي كه در ايام يا شبهاي هفته[2] برگزار مي‎گردد براي توسلات خود سود بجوئيد كه پربهره‎تر خواهد بود.
آري در اماكن نمازهاي جمعه و جماعت رحمت خدا نازل مي‎گردد در اين مواقع رابطه خود را با خدا و معصومين ـ عليهم السلام ـ مستحكم كنيد.
براي جلب توجه ائمه ـ عليهم السلام ـ و اولياء الهي و نيز سرازير شدن رحمت الهي برخي از اعمال نيك و ارزشمند خود را هديه به روح آنان نمائيد و از آنان كمك بخواهيد.
در مراسم عزاداري و سوگواري اهل‎البيت ـ عليهم السلام ـ در حد توان همكاري كنيد و نيز در مراسم ولادتها و ايام سرور آنان سعي كنيد به طريقي خود را سهيم كنيد اگرچه مجلس مربوط به ديگران است و خود توانائي تشكيل آنگونه مجالس را نداريد ولي به طريقي خود را در آن امور سهيم نمائيد.
--------------------------------------------------------------------------------
[1] . مأخذ 18، جلد 4، ص 93.
[2] . دعاهاي كميل، توسل، ندبه، سمات، و زيارات عاشورا، جامعه و...

*منبع
کتاب حفظ و تقویت حافظه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع    تمام زمانها بر حسب GMT + 10 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید