| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
fatima1383
كاربر سايت

عضو شده در: 19 مهر 1387
امتياز: 710
|
تاریخ: شنبه 18 آبان 1387 - 04:26 عنوان: سايت حفظ قرآن كريم (عربي و به صورت |
|
|
متاسفانه ما سايت حفظ قرآن به صورت آنلاين در سطح اينترنت نداريم ولي من در اينجا سايت حفظ قرآن كريم كه به زبان عربي هست و لي شيوه استفاده خيلي قشنگي دارد را به شما معرفي ميكنم.
شما بعد ا ز عضويت در اين سايت ميتونيد
باز زدن كليد تسجيل الحفظ و از پنجره باز شده معين كنيد كه قصد داريد كدام آيات و يا سوره ها را حفظ كنيد و يا حفظ نيستيد و يا تسلط بر حفظ نداريد و در حال ثبيت هستيد اينها براي شما در صفحات مشخصي ذخيره ميشه و پيشرفت شما را با رنگهاي مختلف نشون ميده مثلا اگر صفحه اي را كامل حفظ كردين از اين صفحه مشخص ميكنيد و در صفحه جدول حفظ به شما اين آيات را با خط نارنجي و اگر كاملا به فضل خدا حفظ باشيد به رنگ سبز و اگر اصلا حفظ نشده باشيد خاكستري هستند و بعد از رجوع دفعه بعد به حفظ ادامه ميدهيد. در ضمن صوت انواع قاريها را هم ميتونيد در اين سايت داشته باشيد و با برنامه ريل پلير به هر تعداد تكرار بشنويد
در اصل به نوعي رو حفظ خودتان مديريت داريد . البته من چون عربي خوب نميدونم نتونستم خوب ترجمه كنم اگه مديران انجمن كمك كنند و نكته ها برجسته اين سايت شرح بدن عالي ميشه.
سايت حفظ قرآن كريم [fade]
در پايان از همه دست اندركاران قرآني ميخوام سايت كاملتري از اين كه پيش روي شما معرفي هست تهيه كنيد. مخصوصا خانواده بزرگجامعه القرآن ايران من هم به عنوان عضو كوچك اين مجموعه حاضرم در زمينه طراحي و برنامه نويسي كمك كنم [I]  |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
fatima1383
كاربر سايت

عضو شده در: 19 مهر 1387
امتياز: 710
|
تاریخ: شنبه 18 آبان 1387 - 05:40 عنوان: |
|
|
در ضمن اين سايت با جستجوگر موزيلا فايرفاكس مشكل داره و فقط با آي اي بازش كنيد تا بتونيد تمام امكانات عالي اين سايت دسترسي داشته باشيد. توصيه ميكنم حتما يه بار به اين سايت سر بزنيد براي حفظ واقعا روش زحمت كشيدن .
راستيمن چرا نميتونم پستم را اديت كنم؟ |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
SADAT
مدير انجمن
.gif)
عضو شده در: 18 آبان 1384

امتياز: 22367
|
تاریخ: دوشنبه 20 آبان 1387 - 01:31 عنوان: |
|
|
بسم الله الرحمن الرحیم
کاربر گرامی : fatima1383
از حضور و آشنایی شما با این سایت خیلی خوش حالم .
سایت بسیار عالی و خوبی رو معرفی کردین .... دست شما درد نکنه ...
من که یاد ندارم .... ولی واقعا چرا ایرانیا از این سایتا نمی سازن ؟؟؟؟  _________________ و سیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|