| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
alii
عضو جدید

عضو شده در: 15 فروردین 1387
امتياز: 110
|
تاریخ: پنجشنبه 15 فروردین 1387 - 16:03 عنوان: رموز قرآنی |
|
|
| آیا بعد از آغاز غیبت حضرت مهدی نسبت به درک رموز قرانی که به واقع منجر به دستیابی به لایه های بعدی کلام الله گرددتحقیقات ملموس ونتیجه داری انجام شده ؟ |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
[وضعيت كاربر:آفلاین] |
|
taba
مدیر سایت

عضو شده در: 9 شهریور 1384

امتياز: -1072
|
تاریخ: جمعه 16 فروردین 1387 - 02:40 عنوان: |
|
|
سلام دوست عزیز
عالمان دینی همواره با درک معارف کلام مفسران حقیقی قرآن که اهل بیت عصمت و طهارت هستند ، و انس وافر با کلام ناب الهی ، تلاش زیادی کرده اند که پرده های مستتر و باطنی از بواطن قرآن را بگشایند ، نتیجه این تلاش در تفاسیر نوشته شده آمده است ، نمونه معاصرش تفسیر بزرگ المیزان نوشته علامه شهیر طباطبایی است ، این تلاش هنوز ادامه دارد ، اما می دانیم به فرموده امام علی علیه السلام قرآن دریایی است که عمق آن را کسی درک نمی کند.
حال با لطف خدای متعال با ظهور امام زمان ارواحنا له الفداء که با اوست که همه علوم کامل می شود ، ان شاء الله علم تفسیر و فهم قرآن هم کامل خواهد شد . _________________ هميشه در پناه قرآن محفوظ باشيد
http://nasimevahy.com |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
alii
عضو جدید

|
تاریخ: یکشنبه 1 اردیبهشت 1387 - 02:17 عنوان: |
|
|
| این گونه چواب دادن رسم یک مسلمان نیست و به انتظار نشستن در جهل و نادانی ا کافر مردن به نظر من بد تر است . متاسفانه علما هم از درک حقایق غافل مانده وحاضر به گوش کردن هم نیستند واین برای جامعه شیعه اصلا جالب نیست به هر حال با اینکه میدانم چه بر من خواهد آمد باز هم میکویم تحقیقات گذشته کامل وجامع نیست وتوجه شما را به این آیه جلب میکنم که خداوند در قران میفرمایید که من هر روز درحال انجام کاری هستم پس شما چگونه تحقیقات گذشهته را ملاک برای کل جامعه میدانید . باز هم بطور خیلی مختصر میگوییم آینده مسلمین را این طرح به راحتی عوض میکند . ولی جالب اینست که همه برای انواع رسالات تکراری وچاپ کوچک وبزگ قران در جلدهای مختتلف پول خرج میکنند اما برای باطن قران بدلیل ضعف علمی حاضر حتی به گوش کردن هم نیستند. منتظر جواب هستم ولی باید بگوییم چیزی را که شما نمیخواهید گوش کنید سایر ادیان حاضر به دریافت وهجرای ان هستند . فعلا خداوند یارتان باد. |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
tasnim
كاربر فعال

عضو شده در: 9 آذر 1384

امتياز: 810
|
تاریخ: یکشنبه 1 اردیبهشت 1387 - 03:05 عنوان: |
|
|
سلام دوست عزیز
ظاهرا شما هم مثل من فقط حرف حق و منطقی را می پذیرید .
از این جهت خیلی خوشحالم.
اما فعلا قبل از آنکه یک پاسخ مستدل و منطقی به سوال شما بدهم ، یک سوال داشتم که جواب آن باعث می شود من هم بتوانم جواب کامل و جامعی به شما بدهم.
سوال : در مطلبتان فرمودید که باز هم میگویم تحقیقات گذشته کامل وجامع نیست
این مطلب را با مطالعه چند دوره کتاب تفسیری بدست آوردید؟ _________________ خدای مهربان عاقبت ما را خیر و عافیت قرار دهد. |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
alii
عضو جدید

|
تاریخ: دوشنبه 2 اردیبهشت 1387 - 15:23 عنوان: |
|
|
| باسلام به اندازه کافی هم خواندهام وهم با حداقل ۱۰ الی ۲۰ تن از علما صحبت کرده ام . ولی بغیر از دو روحانی زاده بادانش بالای دکترا در علومی غیر از علوم دینی اکثر قریب به اتفاق بدلیل فقر دانش روز از درک مطالب عاجز و یا در وحشت عظمت قران سکوت نموده اند .اما ادامه پرستش آگاهانه ومخلصانه خداوند از میزان توانایی درک قدرت لایزال او توسط ستایشگر است . گاهی اوقات عجولانه مینویسم مرا بخاطر این مطلب ببخشید .اما فقر وزجر مسلمین در جهان همیشه مرا عذاب میدهد وفقر نه فقر مالی که فقر علمی . به هر حال باز هم یک سوال جدید میکنم ایا تا کنون به سیر تکاملی فیزیک معجزات پیامبران تفکری غیر از تفکرهای انجام شده پرداخته اید. ایا سعی کرده اید به این معچزات بعنوان حد توانایی های اعطایی خداوند به انسان نگاه کنید ؟ جالب توجه اینست که علما ودانشمندان اسلامی در حد بالای دانش نه در حد پیامبران بلکه پایین تر موفق به اجرای بعضی اعمال شده اند واین اعمال اکنون بعنوان کرامات آنان در مجامع رسمی وغیر رسمی زبانزد است . ولی ایا دلیل واقعی این کرامات را بدن امیزش با خرافات میدانید . از قبل قول میدهم که کم میدانید . تا کی میخواهید سر خود وانسان های دیگر را با مجموعهای با ارزش وبدون کاربرد عملی وعلمی سرگرم کنید . یک مثال عجولانه میزنم دیدن یک نقاشی ویا یک اثر هنری مربوط به یک انسان والا وهنرمند تا جند مدت میتواند روی شما اثر بگذارد ؟ پر ترین حالت این مسله از حداقل یک ساعت تا یک سال میباشد وچون ذهن انسان نمیتواند از دیدن این اثر به حد اولیه ادامه یک معراج الهی برسد لذا تاثیرات ان اثر بمورور از یاد او رفته و فقط بعنوان یک خاطره گاهی از ان یاد میکند . نوشتن مرا زیاد خسته میکند هر وقت خواستید یک قرار ملاقات دوستانه باهم بگذاریم . خداوند یارتان باد. |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
alii
عضو جدید

|
تاریخ: پنجشنبه 5 اردیبهشت 1387 - 23:37 عنوان: |
|
|
| لطفا اگر میتوانید سریعتر جواب بدهید . |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
taba
مدیر سایت

عضو شده در: 9 شهریور 1384

امتياز: -1072
|
تاریخ: جمعه 6 اردیبهشت 1387 - 05:39 عنوان: |
|
|
دوست گرامی " شما را به مطالعه بیشتر کتاب های تفسیر و کلام دعوت می کنم در همین ارتباط می توانید از سایت های کاملا علمی در این زمینه کمک بگیرید، مثل سایت تبیان ، مرکز پاسخ گویی ملی به سووالات ، پرسمان و ...
به آدرس های :
www.porsemanequran.com
www.porsojoo.com
www.tebyan.net _________________ هميشه در پناه قرآن محفوظ باشيد
http://nasimevahy.com |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|