| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
taba
مدیر سایت

عضو شده در: 9 شهریور 1384

امتياز: -1072
|
تاریخ: یکشنبه 23 بهمن 1384 - 20:52 عنوان: حضرت ايوب عليه السلام |
|
|
ايوب (ع) در قرآن
--------------------------------------------------------------------------------
ـ بنده ما ايوب را ياد كن، آنگاه كه پروردگارش را ندا داد كه: شيطان مرا به رنج و عذاب افكنده است.
به من بيماري و رنج رسيده و تو مهربانترين مهرباناني.
ـ پس او را اجابت كرديم (و گفتيم) :پايت را بر زمين بكوب، اين آبي است خنك براي شست و شو و آشاميدن (و بدينوسيله) آسيب وارده بر او را برطرف كرديم و كسان او و نظيرشان را همراه با آنان (مجدداً) به وي عطا كرديم (تا) رحمتي از جانب ما و عبرتي براي عبادت كنندگان (باشد).(و درباره همسرش به او گفتيم):
ـ به دست خود دسته اي گياه برگير، پس با آن (همسرت را) بزن و سوگند خويش مشكن.
ـ ما او را شكيبا يافتيم، چه خوب بنده اي بود، همانا بسيار به درگاه ما روي مي آورد.
ـ با اندكي تصرف/ داستان پيامبران در تورات، قلمود، انجيل و قرآن و ..../ محمد لاريجاني/ انتشارات اطلاعات 1380/ ص377
ـ ترجمه قرآن/ محمد مهدي فولادوند/ نشر دارالقران الكريم «دفتر مطالعات تاريخ و معارف اسلامي» / 1373 _________________ هميشه در پناه قرآن محفوظ باشيد
http://nasimevahy.com |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
shokofeh
كاربر سايت
.gif)
عضو شده در: 29 آبان 1384

امتياز: 490
|
تاریخ: دوشنبه 15 خرداد 1385 - 01:18 عنوان: |
|
|
بنام خدا
حضرت ایوب (ع) به عنوان مصداق صبر و بردباری در قران معرفی شده اند .از این داستان بخوبی میتوان دریافت که آزمونهای الهی شامل حال انبیا هم میشودو از انجاییکه بحث
انبیا با امتهایشان فرق میکند ایشان به عنوان الگوی صبر و شکیبایی برای اندیشمندان معرفی میشوند .
صبر در دست ایشان ابزاری بود که بوسیله آن توانستند از گردنه های صعب العبور زندگی وازمونهای الهی عبور کنند . خویشتنداری در برابر حوادث ناگواری که گریزی از انها نیست
و برای هر شخصی میتواند اتفاق بیفتد .حوادثی که مختص انبیا و یا افراد خاص نیست.این درجه از صبر از نوع صبر واصلان میباشد . صبری که فقط برای خشنودی و
رضایت خدا انجام میگیرد و درجات پایینتر آن صبر زاهدان (بدست اوردن بهشت و دوری از جهنم) و صبر توده مردم ( به این معنی که اعضا و جوارح خود را به گناه وادار نکنند و زبان به
شکایت نگشایند) است .نکته دیگر اینکه طبق وعده الهی بدنبال هر سختی اسانی است
و زمانی که حلقه های بلا و سختی تنگتر میشود فرج و اسانی هم نزدیکتر میشود .
منتها مساله ای که هست این است که اکثر انسانه متوجه این آسانیها نیستند مثل بخشش گناهان پس از بیماری ویا انتقال آسایش در جهان آخرت
در پایان مطلب را به کلام بزرگان دین معطر میکنم .
صبر
صبر بهترین مرکب سواری است . صبر گنجی است از گنجهای بهشت . پیامبر اکرم(ص)
بر شما باد صبر و استقامت کردن زیرا نسبت صبر به ایمان همانند سر به بدن است.
شخص صبور پیروزی را از دست نخواهد داد ولو طول بکشد . حضرت علی (ع)
جزع
جزع در مقابل مصایب مقدرات را تغییر نمیدهدولی اجر و پاداش انسان را ازبین میبرد.
بیتابی از صبر ناراحت کننده تر است .
کسی که صبر او را نجات ندهد بی تابی او را هلاک میکند . حضرت علی (ع) |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
[وضعيت كاربر:آفلاین] |
|
tasnim
كاربر فعال

عضو شده در: 9 آذر 1384

امتياز: 810
|
تاریخ: سهشنبه 16 خرداد 1385 - 04:53 عنوان: |
|
|
| بنام خدا یک نکته جالب در داستان حضرت ایوب که در سوره انبیا و صاد آمده این است که ایوب هیچ گاه از خدا نخواست که مشگل او را رفع کند او راضی به رضای خدا بود حتی در اوج سختی گفت " انی مسنی الضر و انت ارحم الراحمین انبیا/83 " و " انی مسنی الشیطان بنصب و عذاب صاد /41" یعنی خدایا سختی به من رسیده اما من طلب رفع آن را نمی کنم تو آگاه به حال من هستی و چون می دانم که ارحم الراحمین هستی هر طور صلاح می دانی با من رفتار کن و من راضی هستم : انی مسنی الضر و انت ارحم الراحمین : منبع : برداشت آزاد از تفسیر المیزان ذیل آیه 83 انبیا |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
|
تاریخ: یکشنبه 30 مهر 1385 - 05:18 عنوان: |
|
|
سلام
داستان کامل حضرت ایوب را دارید |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
taba
مدیر سایت

عضو شده در: 9 شهریور 1384

امتياز: -1072
|
تاریخ: پنجشنبه 4 آبان 1385 - 21:56 عنوان: |
|
|
مختار, فعلا نه ولي كتاب هايي كه داستان پيامبران را نوشته اند اين قصه را مفصل آورده اند كه البته خالي از مطالب جعلي هم نيست. _________________ هميشه در پناه قرآن محفوظ باشيد
http://nasimevahy.com |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
tasnim
كاربر فعال

عضو شده در: 9 آذر 1384

امتياز: 810
|
تاریخ: جمعه 26 آبان 1385 - 04:20 عنوان: |
|
|
بسمه تعالی
استاد محمدی اشتهاردی در زمینه داستانهای قرآن و اهل بیت چند کتاب نوشته است که همه معتبر است در این راستا می توانید کتاب داستانهای قرآن نوشته ایشان را تهیه کنید. |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|